Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkySeduo.sk
Zdieľanie certifikátu videokurzu na sieti LinkedIn
Zdieľanie certifikátu videokurzu na sieti LinkedIn
Karolina Mirga Danek avatar
Autor: Karolina Mirga Danek
Aktualizováno před více než týdnem

Zdieľajte bezprostredne po ukončení kurzu

Dokončili ste video kurz? Skvelé, pochváľte sa svojím úspechom na LinkedIn. Môžete to urobiť niekoľkými kliknutiami.

Poznámka: Zdieľanie na LinkedIn je možné len z webovej verzie Sedua, v aplikácii táto možnosť nie je k dispozícii.

Po úspešnom absolvovaní záverečného testu sa zobrazí časť s blahoželaním a možnosťou ohodnotiť kurz, kde nájdete aj pole Pridať do profilu.

Po kliknutí sa dostanete na stránku LinkedIn, priamo na predvyplnené údaje o pridávanom certifikáte. Stačí potvrdiť stlačením tlačidla Save / Uložiť.

V ďalšom kroku sa môžete podeliť o svoj úspech prostredníctvom oslavného príspevku na sieti LinkedIn pomocou tlačidla Next / Ďalej. Ak nechcete nič zdieľať a stačí, ak sa certifikát pridá do vášho profilu, vyberte tlačidlo Skip / Preskočiť.

Ak ste vybrali možnosť Next / Ďalej, zobrazí sa náhľad príspevku, v ktorom môžete upraviť text podľa potreby. Potom môžete použiť tlačidlo Post na publikovanie príspevku v sieti LinkedIn.

A takto vyzerá certifikát v zozname získaných certifikátov.

Zdieľanie kedykoľvek po ukončení kurzu

Ak chcete zdieľať svoj úspech neskôr, po zatvorení stránky s gratuláciami, stačí pridať /gratulacia/ pred názov kurzu v adrese URL dokončeného kurzu. Napríklad: https://www.seduo.sk/gratulacia/zostat-nad-vecou-narocne-situacie-s-chladnou-hlavou

Adresa URL funguje len vtedy, ak ste prihlásení do Sedu v prehliadači a ide o kurz, ktorý ste na 100 % dokončili, t. j. získali ste certifikát. V takom prípade budete presmerovaní na stránku, kde sa nachádza aj tlačidlo na zdieľanie na sieti Linkedin. Ďalší postup je rovnaký ako vyššie uvedený.

Ak sa pokúsite použiť url adresu kurzu, ktorý ste neukončili, zobrazí sa chybová stránka.

Dostali jste odpověď na svou otázku?