Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkyAdministrácia
Opakované priradenie videokurzov
Opakované priradenie videokurzov
Karolina Mirga Danek avatar
Autor: Karolina Mirga Danek
Aktualizováno před více než týdnem

Ak potrebujete, aby vaši študenti študovali určité videokurzy opakovane, máte teraz možnosť priradiť im už absolvovaný kurz znova. To je veľmi užitočné napríklad pri kurzoch, pri ktorých sa chcete uistiť, že zamestnanci dobre poznajú ich obsah, alebo ak ide o oblasť, v ktorej sa podľa vás zamestnanec ešte potrebuje zdokonaliť.

Existujú dva spôsoby priradenia videokurzu

Prostredníctvom mena študenta

Ak chcete priradiť konkrétny kurz jednému študentovi, môžete prejsť cez kartu Študenti, vybrať študenta a kliknutím na jeho meno sa dostať k podrobnostiam o študentovi. Tu kliknite na položku Priradiť kurzy a školiace programy.

Kliknite na pole Vybrať kurz alebo vzdelávací program.

Vyhľadajte videokurz buď podľa zručnosti, názvu alebo mena inštruktora. A pre vybraný videokurz kliknete na tlačidlo Vybrať.

Na karte Priradiť kurz do študijného plánu vyplníte dátum, do ktorého má študent dokončiť videokurz. Pridáte správu pre študenta (prečo by mal kurz dokončiť). Tento text sa zobrazí v informačnom e-maile zaslanom študentovi, v ktorom ho Seduo.sk upozorní na pridelené videokurzy. Nakoniec stlačíte tlačidlo Prideliť kurz.

Pod tlačidlom Možnosti priradenia, môžete vybrať aj možnosť bez dátumu ukončenia. Podľa našich skúseností však určený dátum ukončenia veľmi pomáha úspešnému ukončeniu kurzu.

Po priradení kurzu sa v pravom dolnom rohu obrazovky zobrazí banner potvrdzujúci, že vaša akcia bola úspešná.

Priradený kurz sa zobrazí medzi priradenými kurzami. Ak je pri ňom uvedený dátum ukončenia, uvidíte ho hneď vedľa kurzu. Zároveň stále zostáva v prehľade kurzov už ukončených v predchádzajúcej zmluve (ak študent študoval v predchádzajúcej zmluve).

Cez názov videokurzu

Na karte Kurzy môžete vyhľadať videokurz, ktorý chcete priradiť.

V ďalšom kroku vyberte, komu chcete videokurz priradiť. Môžete vyberať podľa typu licencie, statusu študenta, individuálnych študentov alebo celých oddelení. Ďalší krok je rovnaký, ako je popísané vyššie - vyberiete alebo nevyberiete dátum ukončenia a pridáte správu pre študentov.

Oznámenie, ktoré sa zašle študentovi

Prehľad komunikácie, ktorá ide študentovi v súvislosti s pridelením kurzu a pripomienkami, nájdete v časti Administrácia Študenti – ako priradiť videokurzy.

Zobrazenie v štatistikách

Ak študent opakovane absolvoval videokurz v rámci tej istej zmluvy, po stiahnutí správy pre aktuálnu zmluvu sa na karte Študenti a kurzy zobrazia informácie o absolvovanom videokurze aj o opakovane absolvovanom videokurze. Ak študent dokončí videokurz druhýkrát a získa certifikát, uvidíte všetky dátumy získania certifikátu.

Podobne si môžete pozrieť informácie o všetkých opakovaných kurzoch na karte Študenti a kurzy v rámci stiahnutej správy za vybrané obdobie. Do času štúdia je vždy zahrnutá prvá absolvovaná hodina v danom behu kurzu. Ak teda študent študuje lekciu opakovane, ale kurz opätovne nezačne, čas štúdia z opakovanej lekcie nie je zahrnutý do štatistiky.

Viac informácií o štatistikách nájdete v článku Administrácia - Štatistiky pre HR.

Dostali jste odpověď na svou otázku?