Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkyAdministrácia
Administrácia Študenti – ako priradiť videokurzy
Administrácia Študenti – ako priradiť videokurzy
Monika Štekrová avatar
Autor: Monika Štekrová
Aktualizováno před více než týdnem

V rámci vašej administrácie v záložke "Študenti" môžete študentom priraďovať videokurzy a vytvárať im študijné plány.

Ako priradiť videokurzy

V detaile študenta kliknete na ikonu čiapočky "Priradiť kurz". Otvorí sa vám nové okno, kde si vyberáte komu všetkému chcete videokurzy priradiť. Kurzy môžete priradiť vybranému študentovi, celému oddeleniu, alebo skupine študentov.


Ďalej vyberáte videokurz alebo vzdelávací program, ktorý chcete zamestnancovi alebo zamestnancom priradiť. Pretože videokurzov máme v ponuke viac ako 300, môžete medzi nimi vyhľadávať podľa zručností, názvu videokurzu, alebo mena lektora.


Seduo.sk vám ponúka už pripravené vzdelávacie programy pre inšpiráciu. Pri každom programe vidíte vedľa názvu aj štítky, ktoré zobrazujú zručnosti, ktoré po absolvovaní daného programu získate. Zoznam všetkých týchto programov si môžete stiahnuť cez text "PDF", ktorý sa nachádza v bielom boxe pri ikone "i". Kurzy sme zoradili podľa zručností a podľa pozícií.


Pokiaľ si program chcete vytvoriť sami, stačí si vybrať zo zoznamu všetkých videokurzov, ktorý nájdete hneď pod zoznamom vzdelávacích programov. Kompletný zoznam si opäť môžete stiahnuť cez text "PDF".

Po výbere nejakého z pripravených programov sa vám tu zobrazia videokurzy, ktoré sú v programe obsiahnuté. Zároveň vám aj predvypĺňame termín na absolvovanie. Ten si môžete ľubovoľne zmeniť pomocou kalendára.


Kurzy môžete z daného programu jednoducho vymazať pomocou ikony koša alebo naopak cez tlačidlo "Pridať kurz" kedykoľvek pridať nový.


Nad priradeným vzdelávacím programom je sekcia "Možnosti termínov". Seduo.ck automaticky zasiela študentovi 2 pripomienky ohľadom blížiaceho sa termínu vypršania jeho videokurzov, konkrétne 14 a 7 dní pred vypršaním termínu. Toto nastavenie môžete ľubovoľne zmeniť a vybrať si dni podľa seba. Zároveň ale nie je nutné videokurzy priraďovať študentovi s termínom na absolvovanie. Pokiaľ by ste videokurz radi iba odporučili, zaškrtnite možnosť "Kurzy iba doporučiť bez termínu".


Posledné čo v tomto okne na priraďovanie videokurzov môžete urobiť, je niečo študentovi odkázať. Tento text sa študentovi objaví v pozvánke, kde mu Seduo.sk oznamuje, aké videokurzy mu boli priradené.


Po priradení videokurzov v detaile daného študenta vidíte zoznam priradených videokurzov spoločne s termínmi. V momente, keď študent začne študovať, tu uvidíte aj koľko percent už z daného videokurzu odštudoval a koľko času tomu venoval.


Kedykoľvek môžete termíny pri videokurzoch zmeniť, zrušiť priradenie videokurzu alebo poslať študentovi ďalší e-mail a pripomenúť sa mu. Všetky tieto možnosti nájdete pod ikonou troch bodiek vľavo pri konkrétnom kurze.

Vpravo nad zoznamom priradených videokurzov máte ikonu čiapočky a kedykoľvek tak môžete priradiť študentovi ďalší videokurz. Postup je úplne rovnaký.

Komunikácia odoslaná študentovi

Pozvánka pre študenta obsahuje zoznam priradených videokurzov, informáciu o tom, kto mu ich priradil a pokiaľ ste mu niečo odkazovali, potom sa to tu tiež objaví. Keď sa študent preklikne z tohto e-mailu cez tlačidlo „Prezrieť si všetky priradené videokurzy“, dostáva sa na Seduo.sk, konkrétne do záložky „Moje štúdium“, kde vidí zoznam jeho priradených videokurzov aj s termínmi.


E-maily s pripomenutím termínu potom vyzerajú takto:

Dostali jste odpověď na svou otázku?