Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkySeduo.sk
Detail videokurzu
Detail videokurzu
Karolina Mirga Danek avatar
Autor: Karolina Mirga Danek
Aktualizováno před více než týdnem

Ako nájsť požadovaný videokurz, si prečítajte v článku Ako vyhľadať požadovaný videokurz.

Keď nájdete videokurz, o ktorý máte záujem, kliknite naň a dostanete sa k jeho podrobnostiam. Prvá vec, ktorú si tu všimnete, je promo video, ktoré vám stručne zhrnie, čo sa môžete vo videokurze naučiť.

Vpravo od videa uvidíte tri informácie:

  • Celková dĺžka

  • Počet lekcií

  • Hodnotenie

Pod promo videom nájdete informácie o tom, či je kurz vhodný na počúvanie, a veľmi stručnú anotáciu.

Obsahuje 4 časti:

  • Prehľad

  • Obsah

  • Lektori

  • Recenzie

Do jednotlivých sekcií sa dostanete buď posunutím, alebo kliknutím na názov sekcie.


Prehľad

V prehľade sa dozviete viac o videokurze, na čo sa zameriava a aké zručnosti si jeho absolvovaním osvojíte.


Osnova kurzu

V osnove si môžete pozrieť celú štruktúru videokurzu, jednotlivé časti a kapitoly a ich dĺžku. Môžete sa ľahko prekliknúť na konkrétnu kapitolu, ktorá vás zaujíma.


Lektori

V časti Lektori nájdete informácie o lektoroch. Tu si môžete lektora uložiť do obľúbených pomocou hviezdičky a dostávať informácie vždy, keď lektor vydá nový videokurz. Kliknutím na meno lektora sa dostanete na jeho stránku, kde si môžete pozrieť všetky videokurzy, ktoré máme od daného lektora na Seduo.

Hodnotenie

Hodnotenie je vo forme hviezdičiek. (Seduo.cz už nazbieralo viac ako 60 000 hodnotení.) Kliknutím na hviezdičky sa dostanete do podrobností o hodnotení, kde si môžete pozrieť všetky hodnotenia a ich slovné vyjadrenie.

K podrobnostiam o hodnotení sa dostanete aj kliknutím na tlačidlo Hodnotenie alebo posunutím stránky s podrobnosťami o videokurze nadol na kartu Hodnotenie.


Videokurzy

Videokurzy sa snažíme držať dlhé okolo jednej hodiny. Jednotlivé lekcie potom okolo desiatich minút. Lekcie v rámci videokurzu môžete preskakovať. Študovať môžete teda skutočne iba to, čo vás zaujíma. Po absolvovaní videokurzu je na konci vždy záverečný test, ktorý má približne 10-20 otázok. Po jeho úspešnom absolvovaní obdržíte certifikát. Pokiaľ sa vám test nepodarí splniť na aspoň 80% na obdržanie certifikátu, nie je potrebné sa strachovať, pretože test môžete kedykoľvek opakovať.

Ak sa vám kurz páči, môžete lektora označiť hviezdičkou na konci jeho profilu a pridať si ho do obľúbených. Ak lektor vydá nový videokurz, budete o tom informovaní. Obľúbenosť lektora môžete zrušiť aj jednoduchým zrušením označenia hviezdičky.


Detail lekcie

Keď prejdete do detailu lekcie, tak sa vám automaticky spustí ako video. V pravom hornom rohu sa však nachádza ikona, pomocou ktorej si môžete lekciu prepnúť iba do audia. To sa určite hodí napríklad pri jazde autom, kedy nechcete byť rušení gestikuláciou lektora a prezentáciou, ale potrebovali by ste iba zvuk.


Lektori pri lekciách uvádzajú aj doplňujúce materiály, čo môžu byť knihy, články, rozhovory, iné videá a ďalšie materiály.


Poznámky

V neposlednom rade sú tu poznámky k videokurzu, ktoré sa nachádzajú vedľa študijných materiálov. Ak videokurz nemá žiadne Študijné materiály, sú tu len samotné Poznámky. Poznámky sa automaticky ukladajú a pri ďalšej návšteve ich tu vždy nájdete. Poznámky sa prepisujú v rámci celého kurzu, nie sú viazané na konkrétnu lekciu. Záložka Poznámky teda obsahuje všetky poznámky, ktoré ste si počas kurzu urobili.


Pokiaľ vás lekcia zaujme a radi by ste o nej niekomu povedali alebo ju niekomu odporučili, stačí kliknúť na tlačidlo "Odporučiť kolegovi".


Zadáte jeho e-mail a môžete mu pripísať aj odkaz. Kolega potom dostane notifikačný e-mail o tom, že ste mu lekciu odporučili.


Dostali jste odpověď na svou otázku?