Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkySeduo.sk
Záložka Moje štúdium
Záložka Moje štúdium
Monika Štekrová avatar
Autor: Monika Štekrová
Aktualizováno před více než týdnem

Na Domovskej stránke sa na hornej lište nachádza záložka "Moje štúdium". Tu nájdete všetky kurzy, ktoré vám priradí váš manažér do študijného plánu, alebo si tu môžete ukladať vami vybrané kurzy ktoré chcete absolvovať.


Ako si uložiť kurz na neskôr

Keď si na Domovskej stránke vyberiete kurz, stačí kliknúť v pravom hornom rohu na ikonu, ktorá vám našepká, že si kurz môžete pridať do plánu. Keď na túto ikonu kliknete, kurz sa vám objaví v záložke "Moje štúdium".


Druhá možnosť, ako si kurz uložiť na neskôr, je z jeho detailu. Hneď vpravo vedľa úvodného promo videa je tlačidlo "Pridať do plánu".


Záložka Moje štúdium

Tu vidíte všetky vaše kurzy, ktoré sú zoradené od naposledy študovaných, cez priradené kurzy s termínom, priradené bez termínu, kurzy, ktoré ste si pridali do plánu sami, až po tie dokončené.

Pri jednotlivých náhľadoch kurzov rovno vidíte, koľko ste už z kurzu dokončili a ak ste si písali poznámky, potom sa na ne môžete hneď pozrieť.


Kurzy si môžete pre väčšiu prehľadnosť filtrovať. Zvoliť si môžete z týchto kategórií:

  • Rozštudované kurzy

  • Priradené kurzy

  • Nespustené kurzy

  • Dokončené kurzy

Pri dokončených kurzoch máte možnosť si kurz kedykoľvek spustiť znova, stiahnuť si certifikát, ktorý vám prišiel aj do e-mailu, alebo kurz ohodnotiť.

Dostali jste odpověď na svou otázku?