Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkySeduo #novinky
Seduo #novinky september / október 2024
Seduo #novinky september / október 2024
Karolina Mirga Danek avatar
Autor: Karolina Mirga Danek
Aktualizováno před více než týdnem

Dovolenky a prázdniny sú za nami a prišiel čas zvonenia. Počujete ho? To sa deti a študenti vrátili do škôl. Aj keď počkajme… možno to budú naše novinky, ktoré sa hlásia o slovo. Poďme sa na ne pozrieť – máme pre vás množstvo nových videokurzov a podcastov. Čo vás u nás čaká v roku 2025? Radi sa necháme inšpirovať vašimi tipmi na nové témy alebo na nových lektorov. Študijné preferencie – dve slová, vďaka ktorým vám neunikne nič z toho, čo vás zaujíma. Ukážeme vám, ako si ich nastaviť.

Buďte pripravení na čokoľvek: Naučte sa zachrániť život v prípade požiaru

🧯Povinné školenie požiarnej ochrany môže byť pekná nuda a na jeho konci nevieme oveľa viac než na začiatku. V Sedue sme pre vás preto pripravili s hasičským vyšetrovateľom Martinom Kavkom videokurz, z ktorého si študenti odnesú kľúčové informácie, ako sa správne zachovať v kritickej situácii, a možno tak zachrániť aj život.

  • Reálne scenáre: Naučíte sa zvládať krízové ​​situácie vďaka modelovým situáciám.

  • Praktické rady: Zistíte, čo robiť, keď začne horieť, ako sa evakuovať a kedy volať hasičov.

  • Humor a zrozumiteľnosť: A to všetko podané zrozumiteľne, s nadhľadom a zábavne.

To všetko a oveľa viac na vás čaká vo videokurze Požiarna ochrana pre každého: ako zvládnuť požiar a nezhorieť.

Na videokurz môžete tematicky nadviazať podcastom Nebojte sa, nezhoríte. Skôr sa udusíte ktorý vám osvieži najdôležitejšie poznatky týkajúce sa požiarov. A ak ste ho ešte nevideli, odporúčame vám aj videokurz Prvá pomoc: ako zachrániť život spolu s podcastom Prvou pomocou sa nedá ublížiť s Marekom Dvořákom. Nikdy totiž neviete, kedy bude vaša pomoc potrebná.


Scenár, kamera, klapka… buďte s nami pri výbere tém na rok 2025

Máte lektorov alebo témy, ktoré by ste u nás chceli vidieť? Radi sa necháme inšpirovať a pripravíme vzdelávací obsah podľa vašich prianí a potrieb. Idete do toho s nami? Stačí vyplniť krátky dotazník.


Umelá inteligencia, Broňo a ďalšie novinky

Webináre Seduo #nazivo sú niekedy také skvelé, že si ich chcete jednoducho pustiť znovu alebo ich rovno vyštudovať. Dva najobľúbenejšie preto teraz nájdete vo forme videokurzov: Skroťte deväť sabotérov vo vašej hlave od Martiny Georgievovej a webinár s Danielom Gamrotom Bavte sa s umelou inteligenciou.

AI + AJ = Broňo Sobotka v novom videokurze Angličtina na maximum: zapojte AI a digitálnych pomocníkov. Naučte sa využívať umelú inteligenciu a moderné digitálne nástroje v prospech vašej angličtiny. Broňo pre vás vybral tie najlepšie nástroje a aplikácie a krok za krokom vás prevedie tým, ako ich používať.

Chcete premeniť dáta na prehľadné a pútavé vizualizácie? Nový videokurz Microsoft Power BI: Vizualizácia dát prakticky vás naučí vytvárať dynamické grafy, interaktívne reporty a efektívne dashboardy .

Pre pokročilých je tu maxikurz Profesionálom v Power BI za 5 hodín, ktorý spája tri kurzy a ponúka všetko od základov Power BI až po zvládnutie jazyka DAX. Získate zručnosti pre prehľadné a presvedčivé prezentovanie dát.


Začnite sa tešiť… práve pre vás pripravujeme

Videokurz plný múdrosti, humoru a inšpirácie od muža, ktorý vďaka operáciám pomohol zlepšiť stovky životov a teraz možno pomôže zmeniť aj ten váš. Profesor Pavel Pafko je jedným z našich najznámejších chirurgov a jeho životný príbeh vám pomôže porozumieť tajomstvu úspechu, šťastia a zmysluplného života. Pozrite sa na upútavku, nech viete, na čo sa môžete tešiť.

Ako identifikovať a riešiť konflikty v medzigeneračnej komunikácii? Na túto veľmi dôležitú tému sa zameriame vo videokurze medzigeneračnej spolupráce s Laurou Blažekovou. Pustite si malú ochutnávku.

V neposlednom rade nás čaká inšpiráciou nabitý podcast o AI s Filipom Dřímalkom. Vážne, viete odpovedať na otázku, ktorú Filip v podcaste kladie? Nech bola vaša odpoveď akákoľvek, v podcaste získate tipy na efektívne zapojenie AI do vášho pracovného života.


Aj leto malo svoje videokurzy: ktoré boli najobľúbenejšie?

Prinášame vám prehľad videokurzov, ktoré boli v Seduo počas leta najsledovanejšie. Po kliknutí na odkaz si ich ľahko pridáte do svojho študijného plánu.

Júl

August


Seduo tip: Nastavte si svoje študijné preferencie

Chcete od nás dostávať odporúčania na nový vzdelávací obsah zodpovedajúci vašim záujmom a potrebám? Nastavte si vo svojom profile študijné preferencie. Sekciu nájdete pod poslednou ikonou na hornej lište webu pod Môj profil. Viac informácií o tom, ako si nastaviť preferencie, nájdete v našom článku Nastavenie študijných preferencií.

Dostali jste odpověď na svou otázku?