Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkySeduo #novinky
Seduo #novinky - máj a jún 2024
Seduo #novinky - máj a jún 2024
Karolina Mirga Danek avatar
Autor: Karolina Mirga Danek
Aktualizováno před více než týdnem

Máj. Čas lásky. Obdobie roka, keď je jar v plnej sile a dni sú dlhšie, príjemnejšie. Ideálny čas vyskúšať niečo nové. Nielen v živote, ale možno aj v profesionálnom raste. Pozrite sa, čo je pre Vás nové, aby ste vedeli, čo odporučiť svojim zamestnancom.

Ako prvé si môžete pozrieť novú webovú stránku s produktmi Seduo.sk. Ukážeme Vám, aké rôzne vzdelávacie formáty sme pre Vás pripravili alebo čo práve testujeme. Ďalej Vám poskytneme možnosť opýtať sa vzťahového terapeuta na čokoľvek, pravidelný rebríček najsledovanejších videokurzov a novinky o ďalších pripravovaných podcastoch a videokurzoch. Nakoniec Vám poradíme, ako čo najlepšie využiť vaše interné firemné školenia - môžete ich totiž nechať nahrať na Seduo ako vlastný obsah.

Nový web Seduo.sk

Už nejaký čas testujeme novú webovú stránku Seduo.sk, ktorej hlavným cieľom je predstaviť produkt Seduo firemným zákazníkom v celej jeho šírke.

Našou dlhodobou víziou je čoraz viac pomáhať firmám rozvíjať nielen svojich zamestnancov prostredníctvom vzdelávania, ale aj firmám, ktoré umožňujú svojim ľuďom osobnostný rozvoj. Prihlasovanie do študentského účtu Seduo však zostáva rovnaké a prebieha tak, ako ste boli doteraz zvyknutí.

Vzdelávací obsah, nové formáty a pilotné projekty

Klasické videokurzy na Seduo poznáte, ale vedeli ste, že testujeme aj videokurzy s viacerými lektormi naraz? Napríklad videokurzom 10 pohľadov na úspech Vás prevedú Jan Hřebejk, Tomáš Etzler, Adela Vinczeová a mnohí ďalší.

Ponúkame aj ďalšie formáty, z ktorých si zamestnanci môžu vytvoriť vlastnú cestu vzdelávania.

Online stretnutia s lektormi, ktoré nadväzujú na videokurzy.

Vzdelávacie témy spracované odľahčenými rozhovormi so špičkovými lektormi a zaujímavými osobnosťami z rôznych oblastí.

Krátke videá, ktoré Vám pomôžu naučiť sa nové veci, aj keď nemáte čas na celý videokurz.

Viactýždňové programy, ktoré kombinujú rôzne formy vzdelávania pre hlbší a rýchlejší pokrok.


Otázka pre terapeuta

Poznáte vzťahového terapeuta Honzu Vojtka? Čoskoro s ním budeme nahrávať nový podcast Seduo, v ktorom sa budeme okrem iného rozprávať o jeho novej knihe "Jednoducho vzťahy" a prinášame Vám možnosť opýtať sa ho na čokoľvek.

Na najzaujímavejšie otázky potom odpovie priamo v podcaste.

Takže neváhajte a pýtajte sa. Svoje otázky nám môžete posielať do 31. mája.

TIP: Vypočujte si, o čom Honza hovoril v prvom podcaste Seduo: Prestaňte hľadať pravdy.


Čo je nové na Seduo?

Počúvali ste podcast Dohovoríte sa s každým s popredným odborníkom na vyjednávanie Martinom Konečným? Ak nie, vrelo Vám ho odporúčame.

Aj preto, že sa blíži koniec školského roka a možno sa Vám bude hodiť lekcia Ako presvedčiť tínedžera, ktorý sa nechce učiť.

Okrem podcastu s Honzom Vojtkom, o ktorom píšeme vyššie, máme pre vás aj epizódu s jedným z najväčších obľúbencov na Seduo - Broňom Sobotkom, učiteľom, milovníkom angličtiny a večným optimistom. Pozrite si Seduo Podcast: Angličtina nie je Duch Svätý. Sama na vás nezostúpi a užite si to!

Pozrieť si môžete aj prvý videokurz vytvorený s pomocou hovoriaceho avatara - Umelá inteligencia v praxi: sprievodca užitočnými aplikáciami umelej inteligencie.
Je o nástrojoch umelej inteligencie a preto bol vytvorený výlučne pomocou AI - najmä vďaka skvelej spolupráci s lektorom Danielom Gamrotom.

Vo videokurze Vám predstavíme 12 aplikácií umelej inteligencie, ktoré by ste si nemali nechať ujsť. Pri každej z nich sa naučíte základné postupy, aby ste ju mohli hneď začať sami používať.

TIP: Odporúčame pozrieť si aj videokurz Umelá inteligencia na maximum s odborníčkou Barborou Brabcovou.


Nové podcasty i videokurzy

Podcasty sú na Seduo veľmi obľúbené, preto sme na webe vytvorili samostatnú kategóriu. Teraz ich nájdete v sekcii Podcasty.

Pravidelne rozširujeme aj naše videokurzy.

Teraz môžete očakávať dvojitú nálož Power BI - nedávno sme vydali videokurz o jazyku DAX a čoskoro pridáme videokurz o vizualizácii v Power BI. Oboma Vás prevedie skúsený lektor Pavel Lasák.

Vuoi parlare italiano? Chcete hovoriť po taliansky? Lea Kolkopová Vám s tým pomôže vo svojom novom videokurze Každodenný rozhovor v taliančine. Kurz bude dostupný na Seduo už v júni. Naučíte sa ako sa pozdraviť a rozlúčiť, ako súhlasiť a nesúhlasiť, a okrem typických fráz obsahuje videokurz aj krátke scénky, ktoré Vám pomôžu si všetko zopakovať.

V podobnom duchu ako videokurz Marka Dvořáka o prvej pomoci pripravujeme aj videokurz o požiarnej ochrane s Martinom Kavkom, hasičom a vyšetrovateľom požiarov. Vo videokurze Vám prakticky ukáže, ako sa správať v prípade požiaru.

Čoskoro sa môžete tešiť aj na ďalší videokurz angličtiny pre pokročilých od rodeného hovorcu Luka Ponsforda, ktorý má v súčasnosti na Seduo dva videokurzy - (Not so) Basic Business English a Quick English Tips I.

Excel pozná každý, ale ako dobre ho vieme používať? Už čoskoro sa môžete tešiť na kurz Excelu v slovenčine.



Čo je práve teraz populárne?

Tu je prehľad videokurzov, ktoré boli v apríli a marci na Seduo najsledovanejšie. Kliknutím na odkaz si ich môžete jednoducho pridať do svojho študijného plánu.

TOP 3 video kurzy v apríli

TOP 3 videokurzy v marci

Jana Chudlíková: Prvá pomoc v strese

Pavel Moric: Život na pohodu

Marian Jelínek: Myslenie pod kontrolou

Tereza Hodycová: Ťahák na zdravie

Jan Hřebejk: U mňa dobré


Tip Seduo: Nahrajte na Seduo vlastný obsah

Kam uložiť firemné školenia, aby sa k nim zamestnanci mohli ľahko vrátiť?

Máme pre Vás riešenie - ponúkame možnosť nahrať vlastný obsah do aplikácie Seduo a mať všetky firemné školenia na jednom mieste, s využitím všetkých funkcií, ktoré majú k dispozícii firemní administrátori aj študenti.

Funguje to jednoducho. Stačí si zakúpiť licenciu a my za Vás nahráme vzdelávací obsah do aplikácie Seduo. Pripravili sme pre vás aj praktické tipy na tvorbu vlastného obsahu na základe vybraných lekcií z videokurzov na Seduo.

Ak máte o túto službu záujem, kontaktujte svojho obchodného konzultanta.

Radi s Vami všetko prediskutujeme.

Dostali jste odpověď na svou otázku?