Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkyAdministrácia
Podpora priamo v administrácii Seduo.sk
Podpora priamo v administrácii Seduo.sk
Monika Štekrová avatar
Autor: Monika Štekrová
Aktualizováno před více než týdnem

Rýchla nápoveda, tipy, odporúčania a podpora. Tieto slová od vás v rámci spätnej väzby zaznievajú pomerne často. Premýšľali sme, ako zabezpečiť, aby ste všetko našli ideálne na jednom mieste.

Preto máte v administrácii k dispozícii živý chat, pomoc a novinky. Ikonu nájdete v Seduo.sk administrácii vždy vpravo dole.

Po kliknutí na ikonu si môžete vybrať z nasledujúcich možností:

  • Domov,

  • Zprávy,

  • Nápověda,

  • Novinky.

Pozrime sa bližšie na jednotlivé možnosti.

Domov

Na hlavnej domovskej stránke nájdete rýchly prehľad – nedávnu komunikáciu s nami, možnosť poslať správu, prístup k nápovede a najnovšie správy.

Zprávy

Na karte Zprávy môžete komunikovať priamo s našou zákazníckou podporou, ktorá je k dispozícii každý pracovný deň od 8.30 do 16.00. V závislosti od zložitosti otázky sa vám ozveme čo najskôr. Takto nemusíte odkladať žiadne otázky na neskôr ani podstupovať zložitý proces posielania e-mailov. Naši kolegovia, ktorí sa s vami cez chat spoja, vidia, z akej ste spoločnosti, a preto stačí iba napísať otázku a nie je potrebné zadávať žiadne informácie o vás alebo o vašej spoločnosti.

Stačí kliknúť na „Poslať nám správu“ a zadať svoju otázku. Je možné pridať aj gify, emotikony alebo súbory, napríklad print screen, ktoré môžu byť užitočné pri opise problému. Veľkou výhodou je, že všetky konverzácie sa ukladajú do histórie. Kliknutím na konverzáciu si tak môžete kedykoľvek pozrieť svoje odpovede.


Nápověda

Na karte Nápověda môžete použiť vyhľadávacie pole alebo si pozrieť konkrétne články písomnej pomoci. Pre prácu so Seduo.cz administráciou je tu časť Administrácia. Výhodou je, že článok sa otvorí priamo v okne, takže nemusíte opustiť administráciu Seduo.cz.

Novinky

Poslednou záložkou je sekcia Novinky, kde nájdete informácie o nových kurzoch, nadchádzajúcich webinároch a ďalšie dôležité informácie o Sedue. Ak sa v sekcii nachádzajú novinky, ktoré ste ešte nevideli, sú označené červenou bodkou. Novinky sa opäť otvoria priamo v okne, takže nemusíte opustiť stránku.

Spätná väzba

Cez živý chat vám tiež niekedy poprosíme o pomoc pri zisťovaní príležitostí na vylepšenie Seduo.sk. Sme veľmi radi za každú spätnú väzbu, ktorú od vás dostaneme, preto nikdy neváhajte a akýkoľvek nápad s nami v chate zdieľajte.


V Seduo.sk meriame aj kvalitu našich odpovedí. Preto sa vás po ukončení konverzácie opýtame na vašu spokojnosť, ktorú môžete vyjadriť pomocou smajlíkov alebo sa pokojne môžete rozpísať.

Už žiadna otázka odložená na neskôr! Napíšte nám a ak to bude našich silách, vždy vám poradíme a pravidelne navštevujte sekciu Novinky, pretože každý týždeň máme pre vás niečo zaujímavé.

Dostali jste odpověď na svou otázku?