Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkyAdministrácia
Vloženie nového študenta do Sedua (pre administrátorov)
Vloženie nového študenta do Sedua (pre administrátorov)
Monika Štekrová avatar
Autor: Monika Štekrová
Aktualizováno před více než týdnem

Ak máte nového študenta, ktorého potrebujete pridať do vášho Seduo kontraktu, stačí v administrácii v záložke „Študenti“ kliknúť na tlačidlo „Priradiť licenciu“.

V prípade, že potrebujete vložiť iba jedného alebo pár študentov, vyberte prvú možnosť „Vložiť študenta“. Pokiaľ by ste chceli vložiť dlhší zoznam študentov, potom zvoľte druhú možnosť „Spracovať študentov zo súboru“. Tento druhý postup je opísaný v našom článku Hromadné vloženie študentov.


Na ďalšej stránke potom vyplňte 3 povinné polia:

  • pracovný e-mail

  • meno

  • priezvisko

Môžete tiež doplniť oddelenie študenta, jeho ID, študentovho manažéra a manažérov email. Nie sú to však povinné položky pre úspešné vloženie. Po vyplnení všetkých údajov, kliknite na tlačidlo „Spracovať“.

Po potvrdení sa vám v záložke „Študenti“, v pravom hornom rohu, ukáže notifikácia Nahrávame nových študentov“. Študent bude nahraný do dvoch pracovných hodín. Po nahraní študenta sa vám nový študent objaví v záložke „Študenti“ so štítkom „Odosielame pozvánku“.

Študentovi vtedy príde e-mailová pozvánka. Čo študent po prijatí pozvánky do Sedua vidí, nájdete v našom článku Pozvánka do Seduo.sk.


Zároveň do vašej pošty obdržíte informáciu o tom, či import prebehol bez chýb a či boli všetky pozvánky novým študentom úspešne doručené.

Dostali jste odpověď na svou otázku?