Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkyAdministrácia
Administrácia Videokurzy
Administrácia Videokurzy
Monika Štekrová avatar
Autor: Monika Štekrová
Aktualizováno před více než týdnem

V záložke "Videokurzy" nájdete zoznam všetkých vzdelávacích programov a videokurzov, ktoré Seduo.sk ponúka. Pretože tých videokurzov máme v ponuke viac ako 300, môžete medzi nimi vyhľadávať podľa zručností, názvu videokurzu, alebo mena lektora.


Seduo.sk vám pre inšpiráciu ponúka už pripravené vzdelávacie programy. Pri každom programe vidíte vedľa názvu aj štítky, ktoré zobrazujú zručnosti, ktoré po absolvovaní daného programu získate. Zoznam všetkých týchto programov si môžete stiahnuť cez text "PDF", ktorý sa nachádza v bielom boxe pri ikone "i". Zoradili sme ich podľa zručností a pozícií.


Pod vzdelávacími programami potom nájdete zoznam všetkých videokurzov, ktoré sú zoradené podľa obľúbenosti vo vašej firme. Opäť si kompletný zoznam môžete stiahnuť cez text "PDF".


Pri každom videokurze pod ikonou "i" uvidíte hodnotenie daného kurzu pomocou hviezdičiek a podľa obľúbenosti vo vašej firme. To znamená, koľko študentov si videokurz pustilo, koľko z nich videokurz dokončilo a koľko hodín nad ním strávili. Videokurz môžete rovno niekomu priradiť alebo si ho ísť pozrieť na Seduo.sk.


Hneď vedľa názvu videokurzu vidíte znova štítky, ktoré zobrazujú, aké zručnosti po absolvovaní videokurzu nadobudnete. Pod ikonou troch bodiek nájdete možnosť "Priradiť videokurz" tak ako aj ako vpravo vedľa štítkov. Po kliknutí na toto tlačidlo sa vám otvorí okno, kde už môžete priraďovať videokurzy a vytvárať študijné plány.

Dostali jste odpověď na svou otázku?