Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkySeduo.sk
Mobilná aplikácia
Mobilná aplikácia
Monika Štekrová avatar
Autor: Monika Štekrová
Aktualizováno včera

Mobilná aplikácia je k dispozícii na stiahnutie zadarmo pre iOS aj Android.



Po stiahnutí a otvorení aplikácie Seduo.sk vám v troch krokoch predstavíme benefity aplikácie. Tie môžete preskočiť, alebo si ich pozrieť, a potom už stačí kliknúť na tlačidlo "Prihlásiť sa" a zadať rovnaké prihlasovacie údaje ako keď sa prihlasujete do Seduo.sk na počítači.


Záložky v mobilnej aplikácii

Po prihlásení sa ocitnete v záložke "Moje štúdium". V dolnej lište pri záložke "Moje štúdium" máte v červenom koliesku počet kurzov, ktoré máte uložené vo svojom študijnom pláne. Rovnako ako na počítači, sa vám ako prvé ukazujú kurzy, ktoré ste študovali naposledy, potom tie priradené s termínom, bez termínu, kurzy, ktoré ste si vybrali sami a ako posledné sa vám ukazujú dokončené kurzy.


V hornej lište vidíte filter, pomocou ktorého si môžete zobraziť iba tie kurzy, ktoré sú:

  • Stiahnuté

  • Rozštudované

  • Priradené

  • Nespustené

  • Dokončené

Ďalšia záložka, ktorá sa nachádza na spodnej lište naľavo od záložky "Moje štúdium" je "Kategórie". V tejto sekcii si môžete kurzy vyhľadávať podľa kategórií, ktoré fungujú ako filter v hornej lište. Okrem zobrazenia kurzov podľa kategórie si ich môžete ešte zoradiť podľa:

  • Odporúčané

  • Najnovšie

  • Najsledovanejšie

  • Najlepšie hodnotené

Vpravo od záložky "Moje štúdium", vidíte záložku "Hľadať". To je takzvaný našepkávač, ktorý sa tiež nachádza na Domovskej stránke na Seduo.sk. Tu môžete opäť vyhľadávať kurzy podľa názvu kurzu alebo mena lektora.


Úplne vľavo sa nachádza záložka "Domov", ktorá je v podstate kópiou Domovskej stránky na Seduo.sk. Kurzy sú tu úplne rovnako roztriedené do jednotlivých sekcií ako sú napríklad Priradené, Najnovšie, Obľúbené, a tak ďalej. Na konci stránky potom máte možnosť zvoliť si jednu z 12 kategórií a vyfiltrovať si kurzy z nejakej konkrétnej oblasti.

Poslednou záložkou je "Profil", kde si môžete sledovať vaše štatistiky. Zároveň si tu môžete nastaviť váš región (Slovensko alebo Česko), kvalitu streamovania, alebo kvalitu videokurzov pri sťahovaní .




Výhody mobilnej aplikácie

Každý kurz si môžete stiahnuť do svojho mobilného zariadenia. Stačí si rozkliknúť požadovaný kurz a kliknúť na ikonu „Stiahnuť“. Kurz sa vám potom uloží a môžete ho počúvať kedykoľvek aj bez pripojenia k internetu alebo signálu.


Druhá veľká výhoda je prepojenie mobilnej aplikácie so Seduo.sk na počítači. To znamená, že keď nejaký kurz začnete študovať v aplikácii a pridáte si poznámky ku konkrétnej lekcii vo vybranom kurze, po prihlásení sa k svojmu účtu na počítači uvidíte presne, kde ste skončili v štúdiu na mobilnom telefóne. Zároveň uvidíte aj poznámky, ktoré ste si v aplikácii vytvorili. Toto prepojenie funguje obojstranne. Čokoľvek začnete študovať na počítači sa objaví ako posledná aktivita aj na vašom mobilnom telefóne.

Dostali jste odpověď na svou otázku?