Přeskočit na hlavní obsah
Všechny sbírkyAdministrácia
Pridanie nového manažéra do Sedua (pre administrátorov)
Pridanie nového manažéra do Sedua (pre administrátorov)
Monika Štekrová avatar
Autor: Monika Štekrová
Aktualizováno před více než týdnem

Ak máte nového manažéra, ktorého potrebujete pridať do vášho Seduo kontraktu, stačí v záložke „Manažéri“ v administrácii kliknúť na tlačidlo „Pridať manažéra“.

V prípade, že potrebujete vložiť iba jedného alebo pár manažérov, vyberte prvú možnosť „Vložiť manažéra“. Pokiaľ by ste chceli vložiť dlhší zoznam manažérov, potom zvoľte druhú možnosť „Spracovať manažérov zo súboru“. Tento druhý postup je popísaný v našom článku Hromadné pridanie manažérov.

Otvorí sa vám okno, v ktorom vyplňte 3 povinné polia:

  • pracovný e-mail

  • meno

  • priezvisko

Po vyplnení všetkých údajov kliknite na tlačidlo „Pridať manažéra“. Manažérovi však nepríde žiadna notifikácia dovtedy, kým mu do tímu nepriradíte aspoň jedného študenta. Na pridanie študentov do manažérovho tímu stačí kliknúť na tlačidlo „Priradiť študentov“. Opäť sa vám otvorí okno, kde vyberte jedného alebo viacerých študentov, ktorých chcete danému manažérovi priradiť. Študentov vyberáte zo zoznamu existujúcich študentov v Seduu.

O priradení študentov informujeme manažéra pomocou e-mailovej notifikácie.

Študentov môžete následne upravovať pomocou tlačidla „Upraviť študentov“. Kedykoľvek môžete nejakého študenta z manažérovho tímu odobrať, alebo mu môžete pridať nových študentov. Aj o každej takejto zmene informujeme manažéra pomocou e-mailovej notifikácie.

Samotného manažéra môžete zo Sedua kedykoľvek zmazať, alebo môžete upraviť jeho meno. Pre zmenu e-mailovej adresy u už existujúceho manažéra je však nutné ho najskôr vymazať a potom ho vložiť znovu s aktualizovanou e-mailovou adresou.

Dostali jste odpověď na svou otázku?